Man bedreigt ex-vriendin met mes

zaterdag 4 november 2017

Roosendaal - Afgelopen nacht is een 21-jarige man uit Roosendaal aangehouden nadat hij meerdere mensen in zijn woning en op straat heeft bedreigd met een mes.

De aanleiding van dit incident ligt in de relationele sfeer. Omstreeks 04.30 uur wordt de meldkamer door verschillende personen gebeld over een man die op straat met een mes loopt te zwaaien. Vervolgens zijn agenten naar het opgegeven adres gegaan en treffen de verdachte in zijn woning aan. 

Ter plekke vertellen zijn ex-vriendin en een getuige dat de man zich erg agressief heeft gedragen. Hij zou vooral zijn ex-vriendin hebben geslagen, gebeten en met een mes bedreigd. Ook heeft hij enkele persoonlijke spullen van de vrouw die nog in de woning liggen vernield en uit het raam gegooid. De vrouw heeft aangifte gedaan van zware mishandeling, bedreiging en poging doodslag.

De verdachte is vervolgens aangehouden en voor verhoor en nader onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Tijdens zijn insluiting gedraagt deze zich zeer recalcitrant. Hij beledigt, bedreigt en bespuugt agenten. Ook heeft hij zijn cel bevuild. De man zit nog vast. Het mes is in beslag genomen samen met nog twee gripzakjes hasj.

bron: politie.nl | Categorie: wapen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Roosendaal | 112 alarmeringen Roosendaal | Goedkoop Tanken in Roosendaal | Supermarkten in Roosendaal | Weerbericht Roosendaal