Roosendaal | straatinfo

wapen politie meldingen

Drugs en taser in beslag genomen na controle

wapen

Roosendaal - Donderdagavond rond 21.00 uur werd de bestuurder van een personenauto door agenten gecontroleerd in de Voltastraat in Roosendaal. Tijdens de controle bleek dat de man, een 42-jarige man uit Bergen op Zoom, niet meer in het bezit was van een geldig rijbewijs. Dit was ingevorderd als gevolg van eerdere overtredingen.

De man is aangehouden door de agenten en overgebracht naar een politiecel. Daar werd een insluitingsfouillering op de man toegepast en troffen de agenten hard- en softdrugs aan. In totaal werden 18 gram hennep, 4,5 gram hasj en 5,5 milliliter vloeibare speed in beslag genomen.

Het aantreffen van de drugs gaf de agenten de bevoegdheid om op grond van de Opiumwetgeving de auto te doorzoeken waarin de man had gereden. In het voertuig werd nog een stroomstootwapen aangetroffen. Ook dit is in beslag genomen. De man zit nog vast en zal vandaag gehoord worden over voornoemde feiten.

Soortgelijke berichten

Vuurwapens in woning Weert aangetroffen
Weert

Drugs en taser
Hoofddorp

Delfzijlster aangehouden voor wapenbezit
Delfzijl

Man aangehouden met taser in auto
Wehl

Drugsdealer opgepakt
Roosendaal

Twee arrestaties voor drugs, wapens en vuurwerk
Weert

Stroomstootwapen
Bovenkarspel

Aangehouden met hard drugs
Alkmaar

Drie mannen aangehouden voor drugsbezit
Kampen

Jongen met taser opgepakt
Vinkeveen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio