Rijden zonder helm loopt uit in aanhouding voor heling

woensdag 5 april 2017

Roosendaal - Op dinsdagmiddag omstreeks 12.00 uur werd een verkeerscontrole gehouden in de Stationsstraat in Roosendaal. Een agent zag tijdens die controle een scooter rijden waarvan de bestuurder geen helm droeg. Hij besloot de bromfietser een bekeuring te gaan geven.

De bestuurder ging er vandoor en probeerde de motoragent kwijt te rijden. Dit lukte niet. Op de Markt in Roosendaal besloot de bestuurder toch maar te stoppen. De agent vroeg om zijn rijbewijs, maar de bestuurder gaf aan dat hij dit niet had. Door de politieagent is de scooter gecontroleerd en uit onderzoek bleek dat de scooter als gestolen gesignaleerd stond. De bestuurder, een 55-jarige man uit Bergen op Zoom, is aangehouden als verdachte van heling van de scooter. Hij is overgebracht naar een politiecel in het cellencomplex in Breda. Daar is de man in verzekering gesteld. Woensdag wordt hij verder gehoord over zijn betrokkenheid bij de zaak.

De scooter is teruggegeven aan de eigenaresse die vorige week aangifte had gedaan van diefstal van haar voertuig.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Roosendaal | 112 alarmeringen Roosendaal | Goedkoop Tanken in Roosendaal | Supermarkten in Roosendaal | Weerbericht Roosendaal