Politie start onderzoek naar uitgeven vals geld

woensdag 26 april 2017

Roosendaal - De politie start een onderzoek naar het uitgeven vals geld in Roosendaal. De afgelopen weken zijn al verschillende aanhoudingen verricht.

Tenminste zeven mensen werden de afgelopen zes weken betrapt op het uitgeven van valse briefjes van 50 euro. Daarbij zaten ook een aantal minderjarigen, de jongste zelfs pas 13 jaar oud. Het geld werd onder andere uitgegeven bij supermarkten, horecagelegenheden en bezorgdiensten. De politie roept ondernemers en burgers op om alert te zijn bij het aannemen van met name briefjes van 50 euro. Ondernemers of burgers die slachtoffer zijn geworden wordt geadviseerd altijd aangifte te doen. Als ze op heterdaad iemand betrappen bij het uitgeven van vals geld is het advies om direct de politie in te schakelen.

Er is inmiddels een onderzoek gestart door de politie naar de herkomst van het geld en degenen die het uitgeven. Verschillende verdachten in de zaak zijn al gehoord. Het is nog onduidelijk of de verschillende zaken die er nu liggen met elkaar te maken hebben. Ook dat maakt onderdeel uit van het onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Roosendaal | 112 alarmeringen Roosendaal | Goedkoop Tanken in Roosendaal | Supermarkten in Roosendaal | Weerbericht Roosendaal