Aangehouden na achtervolging

zaterdag 25 maart 2017

Roosendaal - Omstreeks 00.15 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag gaven surveillerende agenten een personenauto op de Dravietdijk in Roosendaal een stopteken. Ze wilden de bestuurder en de auto controleren.

De bestuurder van de auto voldeed niet aan het stopteken. Hij verhoogde zijn snelheid, doofde zijn verlichting en ging er vandoor. De agenten zetten de achtervolging in en gaven het signalement van de bestuurder en auto door aan hun collega’s. 

Op de Amethistdijk zagen de agenten de personenauto in een parkeervak staan. Van omstanders hoorden zij dat de bestuurder zojuist rennend was weggegaan van de auto. De man is een ogenblik later, op de Smaragddijk aangehouden door de politie. In zijn auto troffen de agenten een tiental gripzakjes met, naar later bleek, cocaïne aan. De 23-jarige Roosendaler is overgebracht naar een politiecel en zal daar later een verklaring mogen afleggen. Ook zijn de man drie bekeuringen aangezegd. Een voor het negeren van het stopteken, een voor het niet aangeven van richting en een voor het rijden zonder verlichting.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Roosendaal | 112 alarmeringen Roosendaal | Goedkoop Tanken in Roosendaal | Supermarkten in Roosendaal | Weerbericht Roosendaal