Steekincident in Oudenbosch

vrijdag 24 maart 2017

Oudenbosch - In een schuur aan de Duiventoren in Oudenbosch is donderdagavond omstreeks 17.30 uur een 34-jarige man uit Oudenbosch aangehouden. Hij wordt verdacht van het veroorzaken van een steekincident een half uurtje eerder. De politie heeft twee messen in beslag genomen.

Het incident vond plaats op een parkeerplaats aan het West-Vaardeke in Oudenbosch. Diverse getuigen meldden bij de politie dat het incident had plaatsgevonden. Mogelijk is een ruzie aan het incident vooraf gegaan. Wat de aanleiding voor de ruzie was is nog niet bekend. Het slachtoffer en de verdachte zullen nog gehoord worden. De man die in zijn been is gestoken betreft een 46-jarige Oudenbosschenaar. Hij is op eigen gelegenheid naar de eerste hulp gegaan. De verdachte is na zijn aanhouding overgebracht naar het politiecellencomplex.

Mocht u getuige zijn geweest van het incident dat rond 17.00 uur op donderdagavond plaatsvond en u hebt nog niet met de politie gesproken, dan wordt u verzocht contact op te nemen. Dat kan via het algemene telefoonnummer van de politie: 0900-8844 of via What’s App (06-1220 7006).

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Roosendaal | 112 alarmeringen Roosendaal | Goedkoop Tanken in Roosendaal | Supermarkten in Roosendaal | Weerbericht Roosendaal