Roosendaal | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Politie onderzoekt gewapende overval op woning

overval / beroving

De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een overval op een woning die vanmorgen rond 11.15 uur plaats vond op de Flintdijk. De bewoonster, een 60-jarige vrouw, raakte daarbij hevig ge motioneerd en licht gewond. Ze is opgevangen door de agenten. De politie zette in haar zoektocht het middel SMS-Alert in.

Het slachtoffer opende vanmorgen haar voordeur en stond oog in oog met drie onbekende getinte mannen. Deze mannen drongen de woning binnen en overmeesterden de bewoonster, die op dat moment alleen in de woning aanwezig was. Daarbij maanten de daders gebruik van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De overvallers doorzochten het huis en vluchtten voor zover nu bekend te voet weg met medenemen van enkele goederen. De politie stelde na de melding te hebben ontvangen direct een onderzoek in de omgeving in, nam een aangifte op en startte met een buurtonderzoek. De technische recherche stelde sporen veilig. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben of iets meer kunnen vertellen. Zij worden verzocht contact op te nemen via het algemene nummer: 0900-8844 auteur: Desir e Brabers

Soortgelijke berichten

Gewapende overval
Ulvenhout

Politie onderzoekt gewapende overval
Heerlen

Politie onderzoekt gewapende overval
Groningen

Gewapende overval woning
Eemnes

Man slachtoffer gewapende overval
Roosendaal

Gewapende overval growshop
Tiel

Bewoonster opgesloten na gewapende overval
Roermond

Gewapende overval
Zwolle

Gewapende overval
Boxtel

Gewapende overval
Holten

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio