Getuigen gezocht van straatroof

vrijdag 14 juli 2017

Roosendaal - De politie zoekt getuigen van een straatroof die donderdagmiddag rond 17.00 uur gebeurde aan de Kalsdonkstraat in Roosendaal.

Het slachtoffer van de straatroof, een 23-jarige inwoner van Roosendaal, is hierbij van zijn telefoon beroofd. Dit zou, volgens meerdere getuigen die zich al bij de politie gemeld hebben, gedaan moeten zijn door een man met een zeer donkere huidskleur. Hij was rond de 25 jaar oud en tussen de 1.80/1.85 meter lang. De man was gekleed in een rood t-shirt en een lange broek en reed op een oude gammele damesfiets.

Het slachtoffer van de straatroof verklaart dat hij aangesproken werd door de man die vroeg of hij de telefoon van het slachtoffer mocht gebruiken. Dit weigerde de Roosendaler, maar even later werd zijn telefoon van hem afgepakt door de tot nu toe onbekende man. Bij de beroving werd de Roosendaler ter hoogte van zijn oor met een scherp voorwerp gestoken of geslagen. Het slachtoffer raakte gewond door de aanval. Hij heeft de wond bij de Eerste Hulp in het ziekenhuis laten hechten.

Hebt u iets gezien van deze straatroof, of hebt u andere informatie die de politie kan helpen om de dader te achterhalen? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via What’s App (06 1220 7006). Vermeld bij uw contact alstublieft het volgende zaaknummer: 2017 167165.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Roosendaal | 112 alarmeringen Roosendaal | Goedkoop Tanken in Roosendaal | Supermarkten in Roosendaal | Weerbericht Roosendaal