Roosendaal | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Bejaarde vrouw overvallen in woning

overval / beroving

Roosendaal - Vanmiddag is een 81-jarige vrouw overvallen in haar woning aan de Spoorstraat. Zij is hierbij gewond geraakt en voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

De vrouw is rond 14.15 uur door een familielid gewond aangetroffen in haar woning. Het slachtoffer vertelt dat zij is overvallen door een onbekende man. Daarna wordt direct de politie in kennis gesteld. De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De recherche is een sporenonderzoek gestart. Onduidelijk is of er iets is weggenomen.

Het slachtoffer heeft het volgende signalement opgegeven. Het gaat om een blanke man van ongeveer 1.80/1.85 m. Zijn leeftijd wordt geschat op 35 jaar. Hij draagt een wit T-shirt met zwarte opdruk en een rood petje. De verdachte loopt op donkere hoge schoenen.

Hebt u voor of na 14.15 uur iets verdachts gezien in de Spoorstraat of in de omgeving wat mogelijk verband heeft met deze laffe overval? Of herkent u de dader aan het opgegeven signalement? Deel uw informatie dan via 0900 8844. Hopelijk kunnen we met uw hulp de dader snel aanhouden.

Soortgelijke berichten

Getuigen gezocht overval bejaarde dame
Rotterdam

Weerloze bejaarde vrouwen slachtoffer van overval
Tilburg

Bejaarde vrouw (86) overvallen in eigen woning
Sprundel

Bejaarde vrouw in haar woning overvallen
Baarn

Bejaarde vrouw slachtoffer babbeltruc
Delft

Bejaarde vrouw jaagt straatrovers weg
Meppel

Bejaarde dame slachtoffer van zakkenrollers
Ulvenhout

Bejaarde dame slachtoffer van babbeltruc
Roosendaal

Bejaarde vrouw van portemonnee beroofd
Goes

Bejaarde vrouw slachtoffer van babbeltruc
Arnhem

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio