Verkeersborden vernield, drie jongens aangehouden

maandag 17 april 2017

Roosendaal - In de nacht van zondag op maandag rond 03.45 uur zijn drie Roosendaalse jongens aangehouden door de politie omdat zij verkeersborden zouden hebben vernield op de kruising Willem Dreesweg/Bergrand.

Door een getuige werden de vernielingen gezien. Hij belde de politie. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen zij de drie jongens van 17, 17 en 18 jaar oud. Zij verklaarden dat de vernielingen door een ander groepje jeugd waren gepleegd. Ze probeerden de agenten de verkeerde kant op te sturen door te verklaren dat de jongens waren weggefietst in een andere richting. De agenten waren echter net zo wakker als de getuige, want toen zij contact met de getuige opnamen vertelde deze dat de drie jongens, waar de agenten bij stonden, toch echt dezelfde jongens waren als die hij de vernielingen had zien plegen.

Hierop zijn alle drie de verdachten aangehouden en overgebracht naar een politiecel. Zij worden maandag in de gelegenheid gesteld om een verklaring af te leggen. 

bron: politie.nl | Categorie: overlast-vandalisme


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Roosendaal | 112 alarmeringen Roosendaal | Goedkoop Tanken in Roosendaal | Supermarkten in Roosendaal | Weerbericht Roosendaal