Roosendaal | straatinfo

overige politie meldingen

Verwarde man aangehouden

overige

Roosendaal - Een verwarde man heeft zondagavond in het centrum van Roosendaal voor veel ophef gezorgd. Hij bedreigde mensen en gooide met spullen naar de politie. Uiteindelijk is hij aangehouden onder bedreiging van het vuurwapen van een agent.

Op zondag 18 september 2016 om 18.20 uur kwam er bij de politie en melding binnen van een bedreiging aan het Emile van Loonpark. Daar zou een man met scherp voorwerp mensen hebben bedreigd. Ook zou hij mensen aanvallen. Dat bleek zo te zijn want op het moment dat de eerste agent ter plaatse was lagen twee mannen te vechten. Toen de agent de partijen wilden scheiden ging de man die voldeed aan het opgegeven signalement in de melding er van door. De agent achtervolgde hem. Verschillende politie eenheden kwamen de richting op van het centrum. De verdachte was ondertussen met spullen aan het gooien naar de politie. Omstanders gaven aan dat de man een spuitbus in zijn hand had en dat hij had geroepen dat hij de agenten in brand zou steken. Hij had de omstanders om vuur gevraagd. De man gooide met stoelen en glas naar de agent. Die gebruikte peperspray tegen de verdachte maar dat hielp niet. Uiteindelijk trok de agent zijn vuurwapen en gaf een bevel aan de man om te gaan liggen. De verdachte, een 23-jarige man uit Dordrecht, koos eieren voor zijn geld en gaf zich over. Hij is aangehouden en naar het bureau gebracht.

Soortgelijke berichten

Verwarde man aangehouden
Leeuwarden

Verdachte aangehouden bij ziekenhuis (Jiske)
Tilburg

Verwarde man aangehouden
Lelystad

Verwarde man gooit spullen uit flat
Vaals

Verwarde man aangehouden
Hengelo Ov

Verwarde man aangehouden na bedreigingen
Panningen

Verwarde man aangehouden in Breda
Breda

Verwarde man in woning aangehouden
Echt

Verwarde man dreigt met vuurwapen
Velden

Man met vuurwapen aangehouden
Venray

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio