Roosendaal | straatinfo

overige politie meldingen

Overlastgevende jongen opnieuw opgepakt

overige

Roosendaal - Vrijdagmiddag 10 oktober 2014 heeft de politie een 17-jarige jongen, die al langere tijd ernstige overlast veroorzaakt in het gebied Lindenburg, opnieuw opgepakt. Hij wordt verdacht dit maal van bedreigingen.

Gisteravond (9 oktober)en vannacht was er opnieuw overlast inhet gebied Lindenburg in de wijk Langdonk. Enkele ruiten van twee flats in hetgebied Lindenburg zijn ingegooid. Daarnaast zijn deze week verschillendebuurtbewoners bedreigd. Deze buurtbewoners deden hiervan aangifte bij depolitie. De verdachte van deze bedreigingen is nu door de politie aangehouden enzit vast.

Burgemeester Jacques Niederer: "Laat het voor deze jongen enanderen volstrekt duidelijk zijn dat de overheid dit wanstaltige gedrag nooittolereert. Deze jongen is er stelselmatig op uit om de openbare orde teverstoren en de buurtbewoners te irriteren. De politie heeft hem nu opnieuwopgepakt omdat hij wordt verdacht van bedreigingen."

Soortgelijke berichten

Wamelnaar (15) vast voor meerdere inbraken
Wamel

Minderjarig drugsdealertje opgepakt
Roosendaal

Inbreker school opgepakt
Hulst

Deventernaar (16) opgepakt na inbraak
Deventer

Reiziger opgepakt na diefstal laptop in trein
Arnhem

Vernieling van woning
Utrecht

Man grijpt agent bij keel tijdens aanhouding
Deurne

Derde verdachte straatroofpogingen Arnhemse Allee opgepakt
Arnhem

Twee crossmotoren in beslag genomen
Roosendaal

Arrestaties na ruzie in trein
Arnhem

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio