Roosendaal | straatinfo

ontvoering politie meldingen

Politie houdt drie mannen aan na ontvoering

ontvoering

Roosendaal/ Bergen op Zoom - De politie heeft in Bergen op Zoom drie mannen aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij het ontvoeren van een 61-jarige Roosendaalse man.

De man werd op vrijdagochtend 27 januari vanuit een woning in Roosendaal meegenomen. Vermoedelijk tegen zijn wil. De politie werd gewaarschuwd en de zoektocht naar het slachtoffer en zijn ontvoerder(s) werd gestart. Daarbij werd ook burgernet ingezet, waarbij het publiek om hulp werd gevraag om uit te kijken naar een personenauto.

Twee van de drie verdachten werden aan het begin van de middag in Bergen op Zoom op straat aangehouden door agenten. Het gaat om twee Roosendalers (30 en 33 jaar oud) Het slachtoffer had zichzelf toen al in veiligheid weten te brengen. Een arrestatieteam hield kort daarna een derde verdachte aan in diezelfde plaats. Het gaat om een 47-jarige man uit Bergen op Zoom. Ook dat gebeurde op straat. Daarna werd een woning doorzocht. De recherche onderzoekt de zaak, vermoedelijk liggen de motieven van de verdachten in de relationele sfeer. De drie mannen zijn ingesloten.

Soortgelijke berichten

Vierde verdachte van ontvoering aangehouden
Tilburg

Vierde aanhouding in onderzoek naar ontvoering
Glimmen

Politie onderzoekt ontvoering
Uddel

Extra getuigenoproep onderzoek ontvoering
Sevenum

Politie zoekt getuigen van mogelijke ontvoering
Groningen

Twee aanhoudingen in onderzoek naar ontvoering
Groningen

Vijfde aanhouding in onderzoek naar ontvoering
Glimmen

Vermeende ontvoering blijkt verzonnen
Vught

Getuigen gezocht van ontvoering
Purmerend

Politie maakt einde aan ontvoering
Zaltbommel

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio