Roosendaal | straatinfo

mishandeling-vechtpartij politie meldingen

Vechtpartij in Roosendaal, drie aanhoudingen

mishandeling / vechtpartij

Roosendaal - Maandagmiddag vond een vechtpartij plaats in de Parklaan tussen meerdere jongeren. Rond 15.45 uur kwam er een melding bij de politie binnen. De politie heeft drie aanhoudingen verricht. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Omstreeks 15.45 uur meldden diverse mensen dat er een flinke vechtpartij gaande was in de Parklaan in Roosendaal. Agenten zijn ter plaatsen gegaan en hebben drie jongens van 17 en 18 uit Willemstad aangehouden voor openlijke geweldpleging. Zij zijn overgebracht naar het politiecellencomplex. De drie zijn maandagavond in verzekering gesteld. Zij hebben verklaringen afgelegd. Ook zijn getuigen gehoord. Door twee jongens uit Roosendaal (13 en 14 jaar oud) is aangifte gedaan. De politie heeft de zaak in onderzoek en er wordt niet uitgesloten dat er nog meer betrokkenen worden aangehouden. De twee jongens die aangifte hebben gedaan hebben letsel opgelopen aan hun tanden, gezicht en ledematen.

De aanleiding voor de vechtpartij wordt nog onderzocht. Vermoedelijk ligt de oorzaak in het feit dat twee jongens een ruzie hadden met elkaar en anderen zich met die ruzie zijn gaan bemoeien.

Soortgelijke berichten

Drie aanhoudingen na vechtpartij
Winschoten

Aanhoudingen na vechtpartij
Zwolle

Drie aanhoudingen na vechtpartij
De Koog

Drie aanhoudingen na vechtpartij
Stavenisse

Aanhoudingen na vechtpartij om diefstal
Groningen

Twee aanhoudingen na vechtpartij op voetbalveld in Hekelingen
Hekelingen

Aanhoudingen bij vechtpartij
Utrecht

Vechtpartij: zes aanhoudingen
Woerden

Vechtpartij
Almelo

Vechtpartij
Hilversum

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio