Handgemeen in Roosendaal

donderdag 13 april 2017

Roosendaal - Na een melding van een vechtpartij op de Van Beethovenlaan in Roosendaal, woensdag om 16.30 uur, zijn agenten ter plaatse gegaan. Twee verdachten zijn aangehouden.

De aanleiding voor de vechtpartij was vermoedelijk een verkeersruzie. Een groepje jongeren stond op de fietsstrook in de Van Beethovenlaan te wachten tot ze konden oversteken. Een man en een vrouw wilden de groep passeren op hun scooter. De man stopte voor het groepje en las hen de les over het feit dat ze beter op het trottoir konden wachten. Deze opmerking liep kennelijk dusdanig uit de hand dat er over en weer geduwd en getrokken werd. Op een gegeven moment vielen er klappen en werden de brillen van twee jongeren uit het groepje vernield.

De man en de vrouw (46 en 49 jaar uit Roosendaal) zijn als verdachte van openlijke geweldpleging aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar legden ze beiden een verklaring af. Door de agenten zijn twee aangiftes opgenomen en diverse getuigenverklaringen van mensen die een en ander hebben gezien. Na het afleggen van hun verklaring zijn de twee verdachten in vrijheid gesteld.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Roosendaal | 112 alarmeringen Roosendaal | Goedkoop Tanken in Roosendaal | Supermarkten in Roosendaal | Weerbericht Roosendaal