Duo aangehouden voor handel in drugs

zaterdag 22 april 2017

Roosendaal - Vrijdagavond zijn op de Begijnenberg en de Champetterberg drie mannen aangehouden, nadat een duo drugs probeerde te verkopen.

Agenten zagen rond 21.00 uur dat op de Begijnenberg een man softdrugs bij twee dealers kocht. De 26-jarige koper uit Roosendaal werd aangehouden en naar het politiebureau in Roosendaal gebracht. Op het politiebureau legde hij een verklaring af.

Ook werden de beide dealers op de Champetterberg aangehouden. Ze bleken beiden ook afkomstig uit Roosendaal (2x 22 jaar). Bij onderzoek troffen agenten ook nog harddrugs aan. De mannen werden voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht, waar ze zijn ingesloten.

Bij onderzoek in hun auto trof de politie nog enkele spullen aan, die ook in beslag werden genomen, zoals wat softdrugs en bijna 1.000 euro. De mannen zullen zaterdag verhoord worden.

Bel met de politie (0900-8844) als u vermoedt dat er in uw buurt of wijk wordt gehandeld in drugs. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Want de politie kan de drugsbestrijding niet alleen doen en heeft uw hulp nodig.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Roosendaal | 112 alarmeringen Roosendaal | Goedkoop Tanken in Roosendaal | Supermarkten in Roosendaal | Weerbericht Roosendaal