Drie aanhoudingen na vondst hennep

woensdag 5 april 2017

Roosendaal - Woensdagochtend vroeg is de politie, samen met de Drugs Squad, in het kader van een onderzoek, een woning aan de Bredaseweg in Roosendaal binnengegaan. De medewerkers van het integraal afpakteam politie ZWB, politieteam Roosendaal en de Drugs Squad troffen in de woning een tas met hennep aan.

Hierop is de situatie in de woning bevroren, niemand mocht de woning in of uit en alles moest blijven staan zoals het was toen de politiemensen binnenkwamen, en is contact opgenomen met de rechter commissaris. Die gaf toestemming voor een doorzoeking in de woning. Tijdens deze doorzoeking zijn, behalve de tas met hennep, ook nog een aanzienlijk geldbedrag, een sealapparaat en twee personenauto’s in beslag genomen.

In de woning waren drie mensen aanwezig, deze zijn alle drie aangehouden. Zij worden verdacht van het in bezit hebben van een hoeveelheid drugs en/of het witwassen van geld. Het betreffen een man van 31 zonder vaste woon- of verblijfplaats, en twee vrouwen van 24 jaar oud, afkomstig uit Rijpwetering. Zij zijn overgebracht naar een politiecellencomplex en daar zitten ze nog vast. De drie worden gehoord over hun betrokkenheid bij deze zaak.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Roosendaal | 112 alarmeringen Roosendaal | Goedkoop Tanken in Roosendaal | Supermarkten in Roosendaal | Weerbericht Roosendaal