Roosendaal | straatinfo

drugs politie meldingen

Arrestatie vanwege verdenking betrokkenheid drugslab

drugs

Roosendaal - Vanmorgen is met toestemming van de officier van justitie een 56-jarige man in zijn woning in Rijswijk ter zake de Opiumwet aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het amfetaminelaboratorium dat op 6 april 2017 in een loods aan de Jan Frederik Vlekkestraat werd aangetroffen. Er zijn drie panden doorzocht.

Donderdag 6 april 2017 werd tijdens een integrale controle van onder andere politie en gemeente Roosendaal in twee gekoppelde bedrijfspanden aan de Frederik Vlekkestraat een laboratorium met ketel aangetroffen, waar vooral amfetamineolie geproduceerd werd. De panden maken onderdeel uit van een groot bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Majoppeveld-Noord. Volgens deskundigen van de politie ging het om een flinke productielocatie met een behoorlijke capaciteit om amfetamine-olie te maken. Er werd een bescheiden hoeveelheid grond- en afvalstoffen gevonden. Het laboratorium was gebruiksklaar. De materialen werden in beslag genomen en door een speciaal bergingsberdrijf afgevoerd. Er werden geen aanhoudingen verricht.

Uit het rechercheonderzoek bleek dat het bedoelde pand gehuurd wordt door een 56-jarige man. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het laboratorium en is daarvoor vanmorgen aangehouden. Hij wordt in verzekering gesteld.

Soortgelijke berichten

Onderzoek naar aangetroffen drugslab
Mook

Goirlenaar aangehouden vanwege drugslab
Goirle

Zesde verdachte voor synthetisch drugslab aangehouden
Terborg

Twee verdachten aangehouden in onderzoek naar drugslab
Tilburg

Nieuwe arrestatie in onderzoek woningoverval Gilze
Gilze

Drugslab opgerold
Bunde

Drugslab in woning
Hoensbroek

Drugslab ontdekt aan Baarshof
Tilburg

Drugslab in loods ontmanteld
Vlissingen

Drugslab aangetroffen in woning
Hoensbroek

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio