23 tips na uitzending Opsporing Verzocht

woensdag 21 juni 2017

Nispen - Dinsdagavond en woensdagmiddag heeft het televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’ aandacht besteed aan het onderzoek na de vondst van de dode man die gevonden werd op de Turfvaartsestraat in Nispen/Roosendaal.

Omdat de identiteit van de dode man door het onderzoeksteam nog niet werd achterhaald zijn in de uitzending foto’s van het gezicht van de man getoond. Ook liet het programma foto’s zien van sieraden die de man droeg. Dit alles in de hoop dat het publiek ons mogelijk zou kunnen vertellen wie de man is. Inmiddels is het onderzoek wel zo ver dat we met zekerheid kunnen stellen dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Na de uitzending en de herhaling van Opsporing Verzocht zijn in totaal 23 tips binnengekomen. In bijna alle tips worden namen genoemd. Het gaat veelal om verschillende namen die naar voren komen, maar in enkele gevallen werd eenzelfde naam genoemd. Het onderzoeksteam gaat alle tips onderzoeken. Dat neemt nogal wat tijd in beslag, dus het is nog niet bekend of de Gouden Tip ook onderdeel uitmaakt van het geheel.

Uiteraard is, ook nu nog, alle relevante informatie die met deze zaak te maken zou kunnen hebben meer dan welkom. Weet u wie de onbekende dode man is die op woensdag 14 juni 2017 is gevonden op de Turfvaartsestraat in Roosendaal/Nispen? Hebt u verdere informatie die het rechercheteam kan helpen bij het oplossen van deze zaak? Dan wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844, of uw informatie te delen via What’s App (06-1220 7006). U kunt ook een email sturen naar Tips-TGO-ZWB@politie.nl. Wanneer u liever geen contact hebt met de politie, dan kunt u uw informatie ook delen via de website van Meld Misdaad Anoniem (www.meldmisdaadanoniem.nl) of hun telefoonlijn: 0800-7000.

 

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Roosendaal | 112 alarmeringen Roosendaal | Goedkoop Tanken in Roosendaal | Supermarkten in Roosendaal | Weerbericht Roosendaal