Roosendaal | straatinfo

dronkenschap politie meldingen

Dronken bestuurder ramt lantaarnpaal

dronkenschap

Roosendaal - Om ongeveer 01.10 uur in de nacht van woensdag op donderdag kwam er een melding binnen van een eenzijdig ongeval. Een personenauto zou tegen een lantaarnpaal zijn aangereden.

Het ongeval vond plaats in de Leemstraat in Roosendaal. Toen agenten met spoed ter plaatse gingen troffen zij de bestuurder van de auto naast zijn voertuig aan. De man, een 33-jarige Roosendaler, had een kleine verwonding in zijn gezicht. Hij gaf aan dat hij geen medische hulp nodig had. Omdat er indicaties waren dat de man gedronken zou hebben, moest de man een blaastest ondergaan. Hij blies een F dus de agenten hebben de man mee naar het bureau genomen voor een ademanalysetest. Hieruit bleek dat hij ruim vier teveel teveel had gedronken als is toegestaan. Zijn rijbewijs is ingenomen. De Officier van Justitie beslist later wat er met het rijbewijs van de man gebeurt.

Medewerkers van de gemeente zijn ter plaatse gekomen om de schade aan de lantaarnpaal op te nemen. Ook bleek dat de man nog een verkeersbord had beschadigd. De auto van de man is weggesleept door een takelbedrijf.

Soortgelijke berichten

Dronken bestuurder ramt rotonde
Middelburg

Dronken man ramt auto?s
Westendorp

Dronken brokkenmaker aangehouden
Sluis

Dronken Tilburger botst tegen lantaarnpaal
Hulten

Dronken Bredanaar rijdt tegen lichtmast
Breda

Dronken snorfietser
Haarlem

Dronken vandaal
Delft

Dronken pizzabezorger
Beinsdorp

Beschonken bestuurder ramt winkelpui
Breda

Vrouw ramt gevel wegrestaurant
Shertogenbosch

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio