Twee mannen aangehouden dankzij camerabeelden

zaterdag 22 april 2017

Roosendaal - Zaterdagmorgen vroeg zijn in het centrum van Roosendaal twee mannen aangehouden, dankzij het gebruik van het camerabeveiligingssysteem.

Rond 00.10 uur zagen agenten op het Tongerloplein een man, die bij heb bekend staat als regelmatige fietsendief. Hij hield zich weer verdacht op. De agenten gaven hun bevindingen aan het politiebureau door, van waaruit de notoire fietsendief met het camerasysteem werd gevolgd. De man nam een fiets mee en reed weg over de Damstraat, waar hij werd aangehouden. Hij had een kniptang bij zich, deze werd in beslag genomen. De 37-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek gebracht en ingesloten. Hij wordt zaterdag verhoord.

De politie is nog op zoek naar de eigenaar van de fiets (zie foto). U wordt verzocht aangifte op het politiebureau te doen. Vermeld hierbij zaaknummer 2017092164.

Rond 1.00 uur zag een agent op een camera dat een man geld pinde op de Markt en dit in een schoen verstopte. Dit wekte argwaan bij de agent. Vervolgens werd dit geld door deze man met iemand anders gewisseld. Hierop werden beiden door bikers gecontroleerd. Uit het onderzoek bleek dat de jongeman een vals briefje van vijftig euro met de man had omgewisseld.

De 17-jarige jongeman uit Roosendaal werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Roosendaal gebracht. De man bleek een 50-jarige inwoner uit Roosendaal. Hij deed aangifte van het uitgeven van vals geld.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Roosendaal | 112 alarmeringen Roosendaal | Goedkoop Tanken in Roosendaal | Supermarkten in Roosendaal | Weerbericht Roosendaal