Roosendaal | straatinfo

bedreiging-intimidatie politie meldingen

Parkeerwachter bedreigd

bedreiging / intimidatie

Roosendaal - Woensdagmiddag is een 41-jarige man uit Roosendaal aangehouden nadat hij een parkeerwachter van de gemeente Roosendaal tijdens de uitoefening van zijn werk ernstig bedreigd heeft.

De verdachte heeft die middag zijn auto zonder geldig betaalwijs geparkeerd op het Kadeplein en krijgt daarvoor van de parkeerwachter een bekeuring. Kort daarop bedreigt de man de parkeerwachter met een ijzeren staaf en slaat ermee op diens fiets onder het uitroepen van diverse verwensingen. Ook maakte hij aanstalten om de parkeerwachter te bespugen. Het slachtoffer heeft van dit incident direct aangifte gedaan bij de politie. Aan de hand van het opgegeven signalement kon de verdachte kort daarop worden aangehouden.

De politie begrijpt emoties, maar heeft geen begrip voor agressie en geweld tegen medewerkers met een publieke taak en treedt daar tegen op. Het Openbaar Ministerie brengt de dader zo snel mogelijk voor de rechter en eist driemaal zo hoge straffen.

Soortgelijke berichten

Agenten trekken pistool bij aanhouding
Landgraaf

Man aangehouden na bedreiging
Apeldoorn

Vrouw bedreigt ex-vriend met mes
Tilburg

Agenten bedreigd met hooivork
Zijldijk

Verdachte van bedreigen ex-vriendin aangehouden
Eindhoven

Medewerker AZC bedreigd met aardappelschilmesje
Kaatsheuvel

Twee mannen uit Delfzijl aangehouden
Delfzijl

Man aangehouden voor bedreiging met mes
Leeuwarden

Man aangehouden voor huiselijk geweld
Middelburg

Getuigenoproep handgemeen Beverhof
Beverwijk

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio